Ken jij deze hippe variant van de klassieke havermout- pannenkoeken al? Je zet deze american pancakes al in enkele minuten op tafel, ideaal om samen met je vrienden of familie van te genieten! Riep er iemand brunch?
INGREDIËNTEN
8 el XAVIES' Nuts Seeds Granola
4 el volkorenmeel
4 rijpe bananen
4 eieren
2 scheutjes melk naar keuze
(kokos)olie
BEREIDING
Start met het fijn malen van de granola. Dit doe je makkelijk in een blender of met een staafmixer in een hoge maatbeker. Vervolgens doe je de overige ingrediënten - behalve de kokosolie - in de blender. Mix ze tot een mooi beslag.
Neem een grote koekenpan en laat een beetje vetstof smelten. Maak 2 à 3 kleine pancakes per keer. Met deze hoeveelheid beslag maak je zo’n 15 kleine pancakes. Je kan ze makkelijk enkele dagen in de koelkast in een afgesloten doosje bewaren.
Serveer de pannenkoeken met vers fruit, extra granola als topping en eventueel wat honing of agavesiroop. Smakelijk!