Op zoek naar een gezonde variant voor klassieke pannenkoeken? Dit eenvoudige recept voor boekweitpannenkoeken is het perfecte alternatief. Glutenvrij en boordevol gezonde voedingstoffen. Afwerken deden we knapperige granola en notenpasta voor een extra feestelijke touch. Serveer ze met je favoriete fruit en geniet van een heerlijk en voedzaam begin van de dag!

INGREDIËNTEN

2 kopjes boekweitmeel

1 tl bakpoeder

½ tl zout

2 kopjes amandelmelk

2 tl appelciderazijn

Notenpasta

XAVIES’ Speculaas Granola

BEREIDING

Meng in een grote kom het boekweitmeel, bakpoeder en zout. Voeg de amandelmelk en appelciderazijn toe en roer tot een glad beslag.

Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg wat vetstof toe. Bak de pannenkoeken tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.

Serveer de pannenkoeken met vers fruit, je favoriete notenpasta en een handjevol XAVIES’ Speculaas Granola voor extra crunch. Smakelijk!

GELIJKAARDIGE RECEPTEN