INGREDIËNTEN
400g groene mini-asperges
200g diepvrieserwtjes
2 eieren
70g jonge spinazieblaadjes
100g gerookte zalm
Verse bieslook
Sandra's Kurkuma Quinoa Granola
Voor de dressing
4 el olijfolie
2 tl mosterd
1 tl acaciahoning
1 el wittewijnazijn
BEREIDING
Verwijder de onderste topjes van de asperges en roerbak de asperges in arachideolie tot ze beetgaar zijn. Kruid goed met peper en zout.
Dompel ondertussen de diepbrieserwtjes onder in kokend water met een snufje zout, laat een minuutje koken en spoel meteen onder koud water om hun mooie groene kleur te bewaren.
Kook de eieren zacht in zo’n 5 minuten.
Meng de mosterd, olijfolie, honing en azijn met een garde tot een mooie egale dressing.
Serveer de groenten met de gerookte zalm, de eitjes, de mosterddressing en werk af met wat bieslook.
Recept uit Sandra's Fast Food kookboek