INGREDIËNTEN

400g groene mini-asperges

200g diepvrieserwtjes

2 eieren

70g jonge spinazieblaadjes

100g gerookte zalm

Verse bieslook

Sandra's Kurkuma Quinoa Granola 

Voor de dressing

4 el olijfolie 

2 tl mosterd

1 tl acaciahoning

1 el wittewijnazijn

BEREIDING

Verwijder de onderste topjes van de asperges en roerbak de asperges in arachideolie tot ze beetgaar zijn. Kruid goed met peper en zout. 

Dompel ondertussen de diepbrieserwtjes onder in kokend water met een snufje zout, laat een minuutje koken en spoel meteen onder koud water om hun mooie groene kleur te bewaren. 

Kook de eieren zacht in zo’n 5 minuten. 

Meng de mosterd, olijfolie, honing en azijn met een garde tot een mooie egale dressing. 

Serveer de groenten met de gerookte zalm, de eitjes, de mosterddressing en werk af met wat bieslook. 

Recept uit Sandra's Fast Food kookboek