INGREDIËNTEN
200ml groentebouillon
½ roze pompelmoes
20-tal inktvisringen (vers of diepvries)
100g volkoren speltcouscous
1 handvol Sandra’s Kurkuma Quinoa Granola
½ punt paprika, in kleine stukjes
200g erwten (diepvries)
8-tal radijzen, in stukjes
1 lente-ui, in ringen
Voor de marinade
4 el olijfolie
2 el pompelmoessap
1 teentje knoflook
1 ½ tl ras el hanout
1 tl paprikapoeder
BEREIDING
Breng de groentebouillon aan de kook.
Snijd de pompelmoes à vif. Knijp het resterende sap uit de vliezen en vang het sap op.
Meng de ingrediënten voor de marinade en kruid met zwarte peper en zout.
Dep de inktvisringen droog met keukenpapier en overgiet met de marinade. Meng goed en laat 10 min marineren.
Doe de cousouc in een schaaltje en overgiet met de bouillon. Laat 10 min wellen tot al het vocht geabsorbeerd is.
Bak de cashewnoten even aan in een pan met olijfolie. Voeg de puntpaprika en erwtjes toe, kruid met peper en zout en roerbak beetgaar. Haal uit de pan.
Bak de intvisringen kort in dezelfde pan. Overgiet met de rest van de marinade.
Roer de cousouc los en voeg toe aan de groenten. Meng er wat marinade uit de pan onder en voeg de radijzen en lente-ui toe.
Recept uit Sandra's Fast Food kookboek