Een verrassend hapje met zoute smaken van de kaas, zoete stukjes peer en krokante kruidige granola!
INGREDIËNTEN
600g groenten naar keuze (wortelen, venkel, courgette, champignons…)
100g feta
1 handvol bladpeterselie, fijngesneden
3 el Kurkuma Quinoa Granola
Voor de dressing
2 el wittewijnazijn
2 tl acaciahoning
4 el olijfolie
½ tl korianderzaadjes
1 lente-ui
1 el tomatenconcentraat
Sap van ½ limoen
2 teentjes knoflook
1 kruidentuiltje
BEREIDING
Doe alle ingrediënten voor de dressing in de wokpan, voeg 60ml water toe en laat zo’n 10min trekken op een laag vuur. Roer regelmatig om.
Snijd ondertussen de groenten in partjes Giet de dressing uit de pan en houd apart. Wok de groenten in dezelfde pan in hete arachideolie, de hardste groenten eerst.
Kruid met peper en zout. Giet de dressing terug in de pan als de groenten beetgaar zijn en meng. Verhit nog even. Serveer met feta en werk af met peterselie en Sandra’s Granola.