Ook fan van tiramisu? Deze gezonde variant met XAVIES’ Speculaas Granola geeft een frisse en crunchy twist aan de klassieke versie met koekjes. De combinatie van romige mascarpone en Griekse yoghurt zorgt voor een lichtere, maar heerlijke smaak. Het ideale dessert om zonder schuldgevoel te genieten. Trouwens, die recept is ook nog eens supersimpel om te maken. Buon appetito!
INGREDIËNTEN
200 gr mascarpone
200 gr Griekse yoghurt
200 gr XAVIES’ Speculaas Granola
2 hete koffies
2 el agavesiroop
Cacaopoeder
BEREIDING
Voeg 100 g granola toe aan de hete koffie en zet dit apart om even te weken. Mix de overige 100 g granola tot een fijn geheel.
Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt en de agavesiroop tot een romig mengsel.
Vul een glaasje met een laagje van de koffie-geweekte granola, gevolgd door een laag van het mascarpone-yoghurtmengsel. Voeg daarna een laag van de gemixte granola toe en herhaal tot het glaasje volledig gevuld is.
Werk af met een toefje van het mascarpone-yoghurtmengsel en een snufje cacaopoeder. Smakelijk