Frambozen nicecream met granola topping

Zin in een lekker én gezond ijsje? Nicecream is het perfecte alternatief voor je traditionele ijsjes. Zonder suiker, zonder room, maar bomvol smaak. Dankzij de rijpe banaan en de gemixte frambozen krijg je toch een heerlijk smeuïg ijsje. De ideale afkoeling op een warme zomerdag. 

INGREDIËNTEN

250 g diepgevroren frambozen (of ander rood fruit)

1 grote rijpe banaan in stukjes gesneden

een handjevol aardbeien

XAVIES' Nuts Chocolate Granola

BEREIDING

Snijd de banaan in kleine schijfjes. Doe ze samen met de bevroren frambozen in je blender en mix tot je een mooie fluweelzachte ijstextuur krijgt. Voeg een klein beetje water toe als het mixen moeizaam gaat. Et voilà, je ijsje is klaar!

Verdeel de nicecream over kommetjes. Werk af met de aardbeien en de granola voor een krokante topping. Smakelijk! 

GELIJKAARDIGE RECEPTEN
Met Nuts Chocolate Granola
Met Nuts Chocolate Granola