Hoe vaak ontbijten we niet zonder er echt over na te denken? Een boterhammetje met wat zoet beleg, een croissant met een koffie ergens onderweg. De eerste maaltijd van de dag is nochtans heel belangrijk.
Een goed ontbijt geeft ons energie voor de dag en voor de uitdagingen die voor ons liggen.
Het ontbijt van alledag moet snel en simpel te maken zijn. Wat fruit snijden, natuur yoghurt afgewerkt met een krokante topping, in een handomdraai klaar!
INGREDIËNTEN (2 Pers.)
1 Mango
1 Appel
200 g Griekse yoghurt
70 g XAVIES' Kokos Kaneel Granola
Verse munt
BEREIDING
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 op 1 cm.
Schil de appel, snijd ze doormidden en verwijder het klokhuis. Snijd in blokjes van 1 op 1 cm.
Meng de stukjes mango en appel door elkaar.
Verdeel de Griekse yoghurt en mango-appel stukjes over twee kommetjes of glaasjes.
Werk af met XAVIES' Kokos Kaneel Granola en een takje verse munt.