INGREDIËNTEN
200g prinsessenboontjes
1 rode ui, in halve ringen
200g diepvrieserwten
125g kikkererwten (uit bokaal)
1 handvol verse tuinkruiden (dille, koriander,
bieslook…) fijngehakt
100g manchego, in puntjes
1 hand Sandra Bekkari Cashew Pompoen Granola
Voor de dressing
3 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
1 teentje knoflook
1 tl paprikapoeder
BEREIDING
Kook de prinsessenboontjes 7 min in water met een snuifje zout
Roerbak de prinsessenboontjes 2 min in olijfolie. Voeg de rode uit en de erwtjes toe en bak kort mee. Voeg als laatste de kikkererwten toe. Kruid met peper en zout, hussel door elkaar en zet van het vuur.
Schep de kruiden door de salade en breng op smaak met peper en fleur de sel.
Meng alle ingrediënten voor de dressing en sprenkel die over de salade. Verdeel de manchego over de salade en werk af met een handvol Cashew Pompoenpitten Granola.
Recept uit Sandra's Fast Food Kookboek