Opzoek naar een snelle lunch? Dit receptje zet je in no time op tafel!

INGREDIËNTEN

4 sneden volkoren brood, dikgesneden

4 el groene pesto

1 bol mozzarella

4 sneden prosciutto

zongedroogde tomaten

parmezaanse kaas

2 el pijnboompitten

Verse basilicum

3 el XAVIES' Pure Toasted Seeds

BEREIDING

Snijd de mozzarella en dunne plakjes en leg aan de kant. 

Rooster de sneden brood tot ze krokant zijn en besmeer ze elk met een lepel groene pesto. 

Verdeel vervolgens de plakjes mozzarella en prosciutto over de toasts en werk af met wat zongedroogde tomaten en versgeraspte permezaanse kaas. 

Rooster de pijnboompitten in een pannetje op het vuur zonder ze uit het oog verliezen. Strooi de pijnboompitten over de toasts en voeg nog wat XAVIES' Pure Toasted Nuts & Seeds toe voor extra crunch en een subtiele geroosterde smaak. 

Werk het geheel af met een blaadje verse basilicum. 

GELIJKAARDIGE RECEPTEN