Heb je zin in een heerlijke, maar verantwoorde snack? Deze speculaas bliss balls zijn super eenvoudig te maken en perfect voor elk moment van de dag. De zachte dadels, romige amandelboter en krokante speculaas granola zorgen samen voor een heerlijke zoetigheid. Ideaal om snel op tafel te zetten, mee te nemen voor onderweg, of gewoon om jezelf te verwennen met een lekker tussendoortje. Smakelijk!
INGREDIËNTEN (voor 12 bliss bals)
3 medjoul-dadels
60 gram amandelboter
60 gram agavesiroop
2 el lijnzaad
100 gram XAVIES' Speculaas Granola
Afwerking: pure chocolade en kokosrasp
BEREIDING
Verwijder de pit uit de dadels en snijd ze in kleine stukjes. Laat ze 10 minuutjes weken in kokend water. Giet af en zet opzij
Doe alle ingrediënten in een mixer en mix tot een glad geheel. Geen mixer bij de hand? Met een staafmixer lukt het ook
Rol balletjes van het mengsel en laat ze een kwartiertje opstijven in de koelkast.
Werk ze af met wat gesmolten pure chocolade en een snufje kokosrasp. Smakelijk!