XAVIES' Granola Yoghurt Ijsjes

Zin in een verfrissend ijsje dat ook nog eens heerlijk vullend én gezond is? Deze yoghurtijsjes zijn het perfecte alternatief voor traditionele ijsjes. Gemaakt met Griekse yoghurt, vers fruit en knapperige granola voor een extra crunchy bite. Deze ijsjes zijn trouwens perfect om restjes fruit te verwerken, want met dit recept kan je eindeloos experimenteren. Smakelijk!

INGREDIËNTEN

350 g volle Griekse yoghurt

1 el agavesiroop

1 banaan

100 g ananas

6 aardbeien

4 frambozen

scheutje (kokos)water of melk naar keuze

XAVIES' Nut Chocolate Granola

Ijsvormpjes

BEREIDING

Roer de agavesiroop door de yoghurt en zet even opzij.

Voor banaan-ananasijsjes: mix de banaan en ananas in de blender tot een gladde smoothie en zet opzij.
Voor aardbei- frambozenijsjes: mix de aardbeien, de frambozen en het kokoswater in de blender en zet opzij.

Neem nu de ijsvormpjes en vul ze voor de helft met yoghurt en de helft met het fruitmengsel. Of maak drie laagjes, jij kiest! Werk de laatste laag af met de granola voor een krokante verrassing in de laatste hap van je ijsje.

Zet voor minstens twee uur in de diepvriezer. 

Eet smakelijk!

GELIJKAARDIGE RECEPTEN
Met Nuts Chocolate Granola
Met Nuts Chocolate Granola