INGREDIËNTEN
100g fusilli pasta
100g zachte geitenkaas
75g rucola
125g frambozen
½ komkommer
½ rode ui
6 lente-uitjes/p>
½ rode ui
2 el balsamico azijn
30g rode vruchten confituur
2 el extra vierge olijfolie
Peper & Zout
80g Sandra'sXAVIES' Pure Toasted Nuts & Seeds
BEREIDING
Meng alle ingrediënten voor de dressing tot een geheel.
Kook de fusilli volgens gebruiksaanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afkoelen.
Snijd de komkommer in halve schijfjes.
Snijd de rode ui en de lente-ui in dunne ringen.
Meng de fusilli, rucola, rode ui, bosui en komkommer.
Serveer het geheel in een kom en voeg de frambozen toe.
Brokkel er vervolgens de geitenkaas over en werk af met XAVIES’ Toasted Nuts & Seeds en klaar is deze zomerse pastasalade! Serveer met de huisgemaakte dressing als bijgerecht bij de BBQ.