Ingrediënten
- HAVERvlokken
- SESAMzaad
- lijnzaad
- zonnebloempitten
- pompoenpitten
- quinoavlokken
- AMANDELEN
- HAZELNOTEN
- CASHEWNOTEN
- PISTACHENOTEN
- SOJAsaus
- olijfolie
- agavesiroop
- EI-eiwit
- kurkuma
Voedingswaarden 100g
- Energie 480 Kcal
- Vet 26g
- Waarvan verzadigd 2,8g
- Koolhydraten 42g
- Waarvan suikers 3,1g
- Eiwitten 18g
- Vezels 9g
- Zout 0,9g
Deze hartige granola is de ideale afwerking voor je soep of salade.
De gekruide havermout en quinoa met de krokante mengeling van noten, pitten en zaden geven je gerecht een pittige toets.
De Kurkuma Quinoa is gebaseerd op één van de recepten dat Sandra Bekkari in Open Keuken heeft gemaakt. Er waren zoveel positieve reacties op dit gerecht dat Sandra het absoluut met jullie wou delen. Samen hebben we het recept geoptimaliseerd en kwamen tot deze topper!
Een hartige granola met een pittige toets. Ideaal als topping op een slaatje, als tussendoortje of bij een warm gerecht met gegrilde groenten.
KLANTENBEOORDELINGEN
chat
Reacties (2)
Kwaliteit
Dit zal je ook lekker vinden!