Terug naar overzicht

Onze favoriete MiniMarieTea mocktails voor de zomer

- Categories : Ontbijt , Recepten , Tips & Tricks

Yes, de zomer is eindelijk in 't land! En dat betekent extra veel tijd om buiten te genieten van het zonnetje, liefst nog met een verfrissende mocktail of homemade ice tea in de hand. Speciaal voor jou verzamelden we onze favoriete receptjes, zodat je deze zomer heerlijk kunt afkoelen. Ook al dorst gekregen? Met deze frisse drankjes kom je zonder twijfel de warme zomermaanden door. Cheers!

1. Ijsthee met munt en citroen

Een topcombinatie die je nooit zal teleurstellen: munt en citroen. De Marrokaanse munt en peper- munt in deze ice tea zijn niet alleen verfrissend, maar zijn ook goed voor heel je lichaam. Lekker én gezond dus!

>> Naar het recept

2. Ijsthee met gember en kamille

Deze zomerse dorstlesser zit boordevol gezonde ingrediënten en is de ideale verfrissing voor jong en oud. Met een vleugje pittige gember voor een extra spicy touch. 

>> Naar het recept

3. Ijsthee met aardbeien en verse munt

Op zoek naar verfrissing tijdens de warme zomermaanden? Dan is dit recept de ideale dorstlesser. Dankzij de zoete aardbeien heb je geen extra suiker nodig. Da’s niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond!

>> Naar het recept

4. Ijsthee met passievrucht en citroen

Deze heerlijke homemade ice tea met zoete passievrucht en frisse citroen is de ideale combinatie voor een warme zomerdag. Met biologische thee zonder suiker en andere toevoegingen, zodat je samen met het hele gezin kunt genieten. Cheers!

>> Naar het recept

5. Appel ijsthee met linde en citroen

Een sprankelende homemade ice tea, ideaal als mocktail voor bij het aperitief, of als gezond alternatief voor frisdrank. Heerlijk verfrissend!

>> Naar het recept