Ken jij deze hippe variant van de klassieke havermoutpannenkoeken al? Deze fluffy American pancakes maak je in enkele minuten en ze zijn perfect om te delen tijdens een gezellige brunch met vrienden of familie. Riep er iemand pancakes? 🥞✨
Dit heb je nodig
- 8 el XAVIES' Nuts Seeds Granola
- 4Â el volkorenmeel
- 4 rijpe bananen
- 4 eieren
- 2Â scheutjes melk naar keuze
- (kokos)olie
Zo maak je 't klaar
Maal eerst de granola fijn in een blender of met een staafmixer in een hoge maatbeker. Voeg daarna de overige ingrediënten toe, behalve de olie, en mix tot een glad beslag.
Verhit een beetje kokosolie in een grote koekenpan en bak telkens 2 à 3 kleine pancakes tegelijk. Met dit beslag maak je zo’n 15 stuks. Je kan ze trouwens makkelijk een paar dagen bewaren in een afgesloten doosje in de koelkast.
Serveren 😋
Serveer je pancakes met vers fruit, een extra handje granola en eventueel wat honing of agavesiroop. Perfect voor een traag ontbijtje of een feestelijke weekendbrunch.