Op zoek naar een snelle, gezonde snack? Deze smeuïge erwtendip met romige avocado en frisse munt is zo gemaakt en past perfect bij jouw favoriete crackers. Licht, voedzaam en ideaal om te delen tijdens een aperitief of als kleurrijk tussendoortje. 🌿
Dit heb je nodig
- 250 gram bevroren erwtjes
- 1 teentje knoflook
- 2 el citroensap
- 1/2 avocado
- 2-3 takjes munt
- Peper en zout
- Een handjevol amandelnoten
- Verse kruiden naar keuze
- Sandra Bekkari Hazelnoot Amandel Crackers
Zo maak je 't klaar
Laat de erwtjes ontdooien en mix ze daarna in de blender. Voeg de knoflook, het citroensap, de avocado en de muntblaadjes toe en mix verder tot een smeuïg geheel. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de dip in een kommetje en werk af met wat munt, verse kruiden en gehakte amandelen. Serveer met de Sandra Bekkari Hazelnoot-Amandel Crackers en geniet van dit verrassend lekkere hapje.
Tip 😋