Een verrassend hapje dat smaakt én verrast: het zilte van blauwe kaas, het frisse zoet van sappige peer en de krokante bite van XAVIES’ Kokos Kaneel Granola. Samen met een vleugje balsamico en verse tijm krijg je een elegant hapje dat perfect is voor een feestelijke tafel of een gezellige aperitief. 🌸
Dit heb je nodig (2 personen)
- 1 stronk witloof
- 1 peer – type Doyenné du Comice
- XAVIES’ Kokos Kaneel Granola
- 75 g blauwe kaas (Gorgonzola of Roquefort)
- Verse tijm
- Balsamicoazijn
Zo maak je 't klaar
Haal voorzichtig 4 à 6 mooie witloofblaadjes van de stronk en leg ze op een groot bord. Snijd de peer in kleine blokjes en verkruimel de blauwe kaas.
Verdeel de peer en kaas over de witloofblaadjes en sprenkel er een paar druppels balsamicoazijn over. Strooi er een handje Kokos Kaneel Granola op en werk elk hapje af met enkele blaadjes verse tijm.