Een salade die alles heeft: romige avocado, ziltige gerookte zalm, knapperige radijs en frisse komkommerlinten. Afgewerkt met een kruidige yoghurt-limoendressing en Sandra’s Kurkuma Quinoa Granola voor die extra crunch. Ideaal als lichte lunch, brunchgerecht of elegant voorgerecht. 🌿
Dit heb je nodig
- 1 avocado
- 200g gerookte zalm
- Frisée salade (kan ook met rucola)
- Trosje radijsjes
- ½ komkommer (met een dunschiller slierten van maken)
- Tuinbonen
- 1 hand Sandra's Kurkuma Quinoa granola
Voor de dressing
- 2 eetlepels volle Griekse yoghurt
- sap van 1/2 Limoen
- 2 takjes dille fijngesneden
- 2 takjes munt fijngesneden
- Peper & zout
Zo maak je 't klaar
Ontpit de avocado en snijd in dunne reepjes. Maak lange slierten van de komkommer met een dunschiller en snijd de radijsjes in dunne plakjes.
Verdeel de salade en gerookte zalm over een bord en voeg de radijsjes, avocado en komkommerlinten toe. Meng de yoghurt met limoensap, dille, munt, peper en zout en sprenkel de dressing over de salade.
Werk af met extra takjes dille en strooi er vlak voor het serveren een handje Kurkuma Quinoa Granola over voor een verrassende crunchy bite.