Fris, kleurrijk en boordevol smaak: deze salade combineert sappige watermeloen met aardse rode biet, pittige rucola en romige feta. Sandra’s Kurkuma Quinoa Granola zorgt voor een verrassend kruidige crunch. In een paar minuten klaar en perfect als lichte lunch of bijgerecht op een warme dag. ☀️
Dit heb je nodig
- 200g Watermeloen
- 200g Feta
- 400g Rucola
- 200g Vacuum verpakte rode biet
- 80g Sandra's Kurkuma Quinoa granola
Zo maak je 't klaar
Was de rucola en verdeel over een bord of schaal. Snijd de watermeloen en rode biet in kleine blokjes en verdeel over de salade. Meng er de granola door en verkruimel de feta erover.
Met dit recept staat je gezonde lunch in een handomdraai op tafel. De Kurkuma Quinoa Granola geeft het geheel een heerlijke kruidige toets.
Tip 🌿
Extra lekker met wat geroosterde pijnboompitten of een eenvoudige dressing van olijfolie en citroensap.