Een feestelijk gerecht dat eenvoud en verfijning combineert: zachte zalm met romige avocado, frisse limoensap en een vleugje yoghurt. Afgewerkt met dille en een crunchy bite van XAVIES’ Pure Toasted Seeds Granola. Ideaal als voorgerecht, lichte lunch of op een toastje bij de apero.
Zo maak je 't klaar
- 2 el XAVIES' Pure Toasted Seeds Granola
- 400 g zalm filet
- 2 avocado’s
- Sojasaus, naar smaak
- 2 el Griekse yoghurt
- Sap van een halve limoen
- Dille
- Peper & zout
Dit heb je nodig
Snijd de zalm in kleine blokjes. Ontpit de avocado’s en snijd ook in kleine stukjes. Meng de zalm en avocado in een kom en voeg er de dille, limoensap, een scheutje sojasaus, peper, zout en de Griekse yoghurt aan toe. Roer voorzichtig door tot alles mooi verdeeld is.
Serveer de tartaar in glaasjes of op een bordje en werk af met een handvol Pure Toasted Seeds Granola en wat extra dille.