Een salade die zowel fris als verrassend is: fusilli met pittige rucola, sappige frambozen en romige geitenkaas. Afgewerkt met een fruitige dressing en de crunchy bite van XAVIES’ Pure Toasted Nuts & Seeds. Ideaal als lichte lunch of als kleurrijk bijgerecht bij de BBQ. ☀️
Dit heb je nodig
- 100 g fusilli pasta
- 100 g zachte geitenkaas
- 75 g rucola
- 125 g frambozen
- ½ komkommer
- ½ rode ui
- 6 lente-uitjes
- ½ rode ui
- 2 el balsamico azijn
- 30 g rodevruchtenconfituur
- 2 el extra vierge olijfolie
- Peper & zout
- 80 g XAVIES' Pure Toasted Nuts & Seeds
Zo maak je 't klaar
Klop de balsamico, confituur en olijfolie tot een gladde dressing en zet even opzij. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afkoelen. Meng de afgekoelde pasta met rucola, komkommer, rode ui en lente-ui.
Schep de salade in een grote kom en voeg de frambozen toe. Brokkel er de geitenkaas over en werk af met een royale topping van Pure Toasted Nuts & Seeds. Serveer met de dressing erbij.